Zelfverhuisservice.nl HL Zelfverhuizingen & Logistics Goedkoop en efficiënt verhuizen
Bedankt voor uw interesse in onze zelfverhuis service. Vul hier uw vragen of opmerkingen in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verhuistips: Wat is de goedkoopste manier om te verhuizen?

Wat is de goedkoopste manier om te verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan komen er een heleboel, soms onvoorziene, kosten op uw pad. Misschien heeft u net een hypotheek afgesloten en/of heeft u andere kosten moeten maken. Met als gevolg dat het beschikbare budget voor de verhuizing zelf een stuk beperkter geworden is. Op een goedkope manier verhuizen kan dan dus de uitkomst bieden. Wat is de goedkoopste manier om te verhuizen? Hieronder hebben we een aantal handige bespaartips op een rijtje gezet.

Schakel gratis helpende handjes in

Natuurlijk, u kunt ervoor kiezen om de complete verhuizing uit handen te geven aan een professioneel verhuisbedrijf. Maar om kosten te besparen kan het heel interessant zijn om vrienden, familie en andere kennissen in te schakelen. Gratis helpende handjes. En het is nog een stuk gezelliger ook.

Zelf op en neer rijden of iemand inschakelen?

Wanneer u gaat verhuizen, heeft u stiekem een heleboel spullen. Spullen die u eenvoudig zelf kunt verhuizen, maar ook grote meubelstukken die met een normale auto niet te vervoeren zijn. Sowieso is het dus slim om voor de grote meubelstukken een partij in te schakelen. Zelfverhuis-service is zo een partij. Wij stellen onze verhuiswagen inclusief chauffeur tot uw beschikking. De rest regelt u gewoon zelf.

Zelf op en neer rijden kan interessant zijn, maar houd ook hiervan in de gaten wat de kosten van de brandstof zijn en de tijd die u hierin moet investeren. Gaat het om een kleine afstand, dan raden wij zeker aan om zelf op en neer te rijden en spullen mee te nemen wanneer u gaat klussen. Verhuist u naar de andere kant van het land? Dan is een verhuisservice zoals die van ons een goede oplossing.

Recht op een verhuiskostenvergoeding?

Heeft u al weleens van een verhuiskostenvergoeding gehoord? Nee? Ga dan maar eens op onderzoek uit. In bepaalde gevallen heeft u namelijk recht op zo een vergoeding. Hij wordt onder andere toegekend wanneer u gedwongen wordt om te verhuizen door werkzaamheden aan uw huurwoning, door een handicap of doordat u voor uw werk moet verhuizen naar een andere stad.

Verzekering

Het grote voordeel van het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf is dat uw inboedel dan altijd verzekerd is. Ook wanneer u gebruik maakt van onze zelf verhuisservice bent u verzekerd. Voor het transport van uw inboedel hebben wij een all-in verhuizerspolis afgesloten bij een betrouwbare verzekeringsmaatschappij.

Wanneer gaat u verhuizen?

Negen op de tien mensen plant een verhuizing in het weekend. Logisch, want dan zijn veel helpende handjes vrij. Maar als u van plan bent om een verhuisbedrijf of een verhuisservice in te schakelen, is het normaal gesproken qua kosten gezien veel interessanter om op een doordeweekse dag te verhuizen. Sommige toeslagen kunnen zelfs oplopen tot 75% op een zondag.

TIP:
Bij Zelfverhuis-service.nl betaald u GEEN extra toeslag voor de weekenden! Op zondagen werken wij in principe niet i.v.m. de rijtijdenwetgeving.

Dus, u heeft de kosten die een verhuizing met zich meebrengt grotendeels zelf in de hand. Hopelijk heeft u antwoord op de vraag ‘Wat is de goedkoopste manier om te verhuizen?’ gekregen. Wij zijn u met onze zelf verhuisservice in ieder geval graag van dienst. Een goedkope en efficiënte manier van verhuizen.

zelfverhuisservice • 20 februari 2017